NLP Workstation 1.4, KÄÄNNÖSOHJELMA ENGLANTI-SUOMI, työasemaversio.

30.11.2016 Versio 1.409

Käytä asennuksessa "demo" lisenssikoodia, jolla voi testata ohjelmistoa esimerkkiaineiston sanoilla.  Koodin voi myöhemmin vaihtaa Asetuksissa.
Huom! Demolisenssi tekee käännöksen vain esimerkkilauseiden sanoista. Tuotelisenssi taikka testitunnus käyttää koko tietokantaa.
Tunnuksen saa yhteystietosivun lomakkeella.

 

NLPWS Plus-versio

Lataustiedoston koko on n. 15MB.
NLPWS Plus versioon ei tule automaattisia välipäivityksiä, vaan uudet versiot on kopioitava ja asennettava erikseen.

Ohjelman käyttöä varten koneella tulee olla Java/JRE 1.5 taikka uudempi asennettuna. Katso lisätietoa kohdasta Laitteistovaatimukset, jossa on myös linkki Javan asennukseen.


nlpws_plus1_409.jar

Kopioi ylläoleva nlpws_plus(versiotunnus) .jar -tiedosto koneellesi johonkin sopivaan hakemistoon.
Kopioinnin jälkeen asennus/ohjelman käynnistys aloitetaan Windowsissa kaksoisklikkaamalla kopioitua tiedostoa (edellytyksenä on että .jar -tiedostojen kaksoisklikkaus koneella käynnistää Javan).

Useampaa käyttöä varten ohjelmatiedostosta kannattaa luoda Windowsissa pikakuvake työpöydälle. Tässä linkissä on lisätietoja pikakuvakkeiden luonnista: Työpöydän kuvakkeiden lisääminen.

Vaihtoehtoisesti ohjelman voi käynnistää myös komentorivillä komennolla:
java -jar nlpws_plus(versiotunnus).jar
Joissain järjestelmissä Javan käynnistäminen tällä menetelmällä vaatii lisäksi polkumääritykset Javan hakemistoon, joten tämä tapa on suositeltavampaa silloin jos Javan käyttö on aiemmin tuttua.

 

Tekstin kopioiminen ja liittäminen sekä muita ohjeita

Kopioi tekstejä ohjelman tekstilaatikkoon Ctrl-C (Kopioi) ja Ctrl-V (Liitä) näppäinyhdistelmillä.
Tästä on myös lisätietoa verkkodemon ohje-sivulla.

Muuta työasemaversion liittyvää tietoa löytyy ohjelmavalikon Ohje-valinnan kautta. Näissä ohjeissa on mainintoja Java Web Start -käynnistystavasta ja NLPWS Plus version käynnistyslinkeistä Windowsin ohjelmaluettelossa. Nämä ominaisuudet eivät kuitenkaan ole enää mukana tässä versiossa.